Megrendelőinkről nem gyűjtünk, és nem tárolunk adatokat.  A weboldalon megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek! Házhoz szállítás csak Magyarország területén belül.

Rendelésre más nyelven is elkészítjük a kiválasztott „Egyszer régen…”faplakettet. Ha nem találja történetét az „Egyszer régen…” faplakettek között, az emailre kattintva jelezze! Megpróbálunk segíteni! >>> ezermegegy.hu@gmail.com <<<

Megrendelés menete:

Megrendelését egy egyszerű e-mailben tudja elküldeni erre az levélcímre koppintva >>> ezermegegy.hu@gmail.com <<<

1. lépés: az EZERMEGEGY.HU oldalon kiválasztja a TERMÉKEK kategóriában az Önnek tetszőleges terméket, és a termékkép alatt található cikkszámot beírja, bemásolja a levélbe + darabszám az adott termékből.

2. lépés: ha a termékre az Ön által kért szöveg kerül, azt írja le…………………………………………………………… ( A szöveg tartamáért és esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk! Minden esetben moderáljuk a szöveget. Erről bővebben lejjebb olvashat)                                                                                  

Fotó csatolása esetén, törekedjen minél nagyobb felbontású képet küldeni csatolmányban.

3. lépés: megadja a kiszállításhoz kapcsolatos adatokat

név:

cím:

email cím:

telefonszám:

4. lépés:  SZÁMLÁT, CSAK MAGÁNSZEMÉLY NEVÉRE TUDUNK KIÁLLÍTANI! 

NÉV:

CÍM:

5. lépés: beérkezett megrendelését feldolgozzuk, és azt követően küldünk egy visszaigazolást.

A visszaigazolás tartalmazza a számlán szereplő termékek, szolgáltatások összegét, fizetési lehetőségeket, szállítási címet és egyéb, további információkat.

Tilos obszcén, vulgáris szöveg használata. Bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sértő szöveg használata tilos. Tilos nemzeteket, nemzeti jelképeket sértő vagy gyalázó, tiltott jelképeket tartalmazó bejegyzést, gyűlöletkeltésre bármilyen formában alkalmas kijelentéseket, rágalmazó, becsületsértő, kegyeletsértő, rémhírterjesztő, közveszéllyel fenyegető megjegyzéseket stb.,