Megrendeléssel , fizetési és szállítási kapcsolatos információk!

A weboldalon megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek!

 Az árak az egyes termékeknél feltüntetett mennyiségre vonatkoznak és Forintban értendők. A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy az ÖN monitorján is ugyanolyan árnyalatban jelennek meg a színek, mint a termék valós színe. Kérjük a rendelésnél vegye figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.

   A rendeléseket Csak e-mailben áll módunkban elfogadni.

Szállítási módok és díjak

Termék rendelése esetén meg kell adnia a kiválasztott szállítási módot, hogy kollégánk a termékek súlya alapján ki tudja számítani a kiszállítási díjat. A szállítási/átvételi módokat tekintve az alábbi lehetőségek közül választhat:

1. Házhoz szállítás CSAK Magyarország területén belül

Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén belül bármilyen cím megadható. Érdemes azt megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is.

A Vásárlót a Szolgáltató a Magyar Posta Zrt. kézbesítési idejében, illetve MPL és GLS futárszolgálat segítségével munkanapokon 8 és 17 óra között szolgálja ki, ezért olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

A Magyar Posta sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy. Az MPL futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, kérem, válassza valamelyik PostaPontot!

Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Azért érdemes MOL-kútra rendelni, mert:

  • A legtöbb MOL-benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba.
  • SMS-ben értesítést kap a küldemény érkezéséről.
  • A kijelölt kutak általában a település centrumában találhatóak, így könnyen megközelíthetőek.
  • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet.

 A küldemények maximális tömege: 20 kg.

Azért érdemes postára rendelni:

  • Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti a csomagját. Válasszon egy postát, amelyik útba esik!
  • A csomagja felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
  • Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére.

 

A postai szállítási díjakról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_A4.pdf

Extra díjak fizetési módtól függően:

Egy értesítő e-mailt küldünk Önnek, ha csomagját feladtuk, vagyis szállítás alatt van.

Kiszállítási idő Magyarország területén belül: 3-7 munkanap.

Hibás vagy elégtelen cím megadásából eredő sikertelen kiszállításért cégünk nem vállal felelősséget, de kérésére díjtalanul módosítjuk a posta állományában.

Egyéb megjegyzés

Egyes termékeink esetében előfordulhat hosszabb szállítási idő is. Gondolunk itt a nagyobb értékű és egyedi tartalommal rendelkező darabokra. Itt hosszabb átfutási idő is előfordulhat. Az ilyen rendelések szállítási idejéről minden esetben telefonon egyeztetünk kedves vásárlóinkkal!

Cégünk a beérkezett megrendeléseket legkésőbb 1-7 munkanapon belül átadja a futárszolgálatnak/postának, aki a következő 1-7 munkanapon kézbesíti azt a megrendelőnek. (A pénteken 12 óra után beérkezett megrendelések feldolgozása a következő munkanapon kezdődik meg.)

Amennyiben egy termék ára, vagy egyéb paramétere hibásan került feltüntetésre (elírás, rendszer- vagy adminisztrációs hibából kifolyólag), vagy bármilyen egyéb szállítással kapcsolatos probléma lép fel, akkor a megrendelt terméket a Szolgáltató nem köteles értékesíteni a Vásárló részére, tehát elállhat a tranzakciótól!

Ha az adatokban vagy megrendelésében eltérést tapasztal, vagy változtatna rajta, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 /50-129-11-57 számon hétköznaponként 10 és 16 óra között, vagy írjon a következő e-mail címre

kattintva >>> ezermegegy.hu@gmail.com <<<

 

A számlát a küldött termékkel együtt szállítjuk. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagoláson vagy a terméken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Az alábbi példa szemlélteti a Fizetendő végösszeg kiszámolásának menetét utánvét esetén:

Megrendelt termékek értéke:   2992 Ft
Házhoz szállítás díj:                       1300 Ft
Fizetendő:                                 4292 Ft

Köszönjük, hogy az EZERMEGEGY.HU oldalt választotta!

Jelen díjkalkuláció utolsó frissítésének ideje: 2020. 12. 07. 15.30 perc