EMLÉKPLAKETT DIA-3a

2,870 Ft

Iskola emlékplakett!    DIA-3a

Mérete: 11,7 cm x 15,9 cm Hangneme: tegezős. További méretek: DIA-3b/16 cm x 22 cm, DIA-3c/ 35 cm x 26 cm

Sokan büszkék arra, hogy tanulmányaik során, mely iskolában koptatták a padokat, melyik jó hírű gimnáziumban, főiskolán végeztek a végeredménytől függetlenül. Az idő előrehaladtával nem csak a szokások, de a felnövő nemzedék is változik. Ennek ellenére bizonyos hagyományok megmaradnak. Gondolunk itt az iskola befejeztével  elballagok tarisznyájára. Tapasztalatunk, hogy a végzősök többsége „cikinek” tartja otthon a szoba falára kitenni, hirdetve hol végzett. Valljuk be, hogy nem sok lakásban, szobában látunk az idő előrehaladtával a falon logó, ballagási tarisznyákat, szalagokat, amik arra utalnának, hogy a tulajdonosa melyik intézményben kapta a tanulmányai befejezése végett.

Mi úgy gondoljuk, hogy az általunk készített emlékplakettek a tulajdonosát egy életen át elkísérheti.

Megjelenésük egy lakás vagy iroda falán elegáns, diszkrét módon hirdeti a tanulmányok színhelyét, ezzel felkeltve a helységben tartózkodok kíváncsiságát a tulajdonos büszkeségére. Az adományozó intézményt komoly színben tünteti fel, ahol minden formában értéket adnak át a diákoknak.

Az emlékplakettet adományozó hosszú távon profitálhat a plakett adományozásakor.  Ha a „kíváncsi” olvasó esetleg pályaválasztás előtt áll, elegáns, egyedi megjelenésével felkeltheti az érdeklődését az iskola iránt.

Az emlékplakett három méretben rendelhető, általános szöveggel vagy névre szólóan.

Több dizájn minta közül választhatunk.

Compare
Cikkszám: DIA-3a Kategória: Címkék: , , , , , , ,