EMLÉKPLAKETT DIA-5a

3,450 Ft

Iskola emlékplakett! DIA-5a

Mérete: 11,7 cm x 15,9 cm Hangneme: névre szóló. További méretek: DIA-5b / 16 cm x 22 cm, DIA-5c / 35 cm x 26 cm

Sokan büszkék arra, hogy tanulmányaik során, mely iskolában koptatták a padokat, melyik jó hírű gimnáziumban, főiskolán végzett a végeredménytől függetlenül. Az idő előrehaladtával nem csak a szokások, de a felnövő nemzedék változik. Ennek biztos bizonyos hagyományok megmaradnak. Gondolunk itt az iskola befejeztével elballagok tarisznyájára. Tapasztalatunk, hogy a végzősök többsége „cikinek” maradjon otthon a szoba falára kitenni, hirdetve hol végzett. Valljuk be, hogy nem sok lakásban, hogy látunk az idő előrehaladtával a falon logóval, ballagási tarisznyákkal, szalagokat, amik arra utalnak, hogy a tulajdonosa melyik intézményben kapta meg a tanulmányai befejezését.

Mi úgy gondoljuk, hogy az általunk készített emlékplakettek a tulajdonosát egy életen át elkísérheti.

Megjelenésük egy lakás vagy iroda falán elegáns, diszkrét módon hirdeti a tanulmány színhelyét, ezzel felkeltve a helyben tartózkodó kíváncsiságát a tulajdonos büszkeségére. Az adományozó intézményt komoly színben tünteti fel, ahol minden formában értéket adnak át a diákoknak.

Az emlékplakettet adományozó hosszú távon profitálhat a plakett adományozásakor. Ha a „kíváncsi” olvasó esetleg pályaválasztás előtt áll, elegáns, egyedi megjelenítéssel felkeltheti az érdeklődését az iskola iránt.

Az emlékplakett három méretben rendelhető, általános szöveggel vagy névre szólóan.

Több dizájn minta közül választhatunk.

Compare
Cikkszám: DIA-5a Kategória: Címkék: , , , , , , ,