MDF lap kreatív munkákhoz. Tetszés szerint festhető, ragasztható, megmunkálható. Falra akasztható bemarással a hátoldalon. 11,7 cm x 15,9 cm

1,480 Ft

Kreatív kellék! NAT-6

Az MDF lapból 11,7 cm x 15,9 cm külső mérettel rendelkező, lépcsőzetes élmarással készült, tömör falapot számtalan módon tudjuk felhasználni. Szó szerint a kreativitásunk szabhat csak határt, hogy milyen célra vagy miképpen dekoráljuk. Bátran festhető, ragasztható, csiszolható, marható stb. Csak beltéri használatra ajánljuk!

Ha falra szeretnénk elhelyezni az alkotásunkat, nem kell képakasztót szerelnünk a falapunkra mert a hátoldalán található bemarásokkal a falfelületen elhelyezett szeg vagy csavar fejére felakasztva tökéletesen illeszkedik a felületre. Választhatunk álló vagy fekvő helyzet között. Csak rendelésre cikkszám alapján!

Nagyon fontos, hogy mielőtt elkezdünk dolgozni a falapunkkal tervezzük meg, hogy milyen helyzetben helyezzük majd el a falfelületre és úgy helyezzük el a munkaasztalunkon elénk, figyelembe véve a hátoldalon található bemarásokat!

Compare